ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ATLANTIC BULK CARRIERS MANAGEMENT LTD.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία με την επωνυμία «Atlantic Bulk Carriers Management Ltd.», που εδρεύει στα Νησιά Μάρσαλ και έχει εγκαταστήσει Γραφείο στον Πειραιά, στην Ακτή Μιαούλη αριθ. 41, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Νόμου 27/1975, όπως τροποποιηθείς ισχύει, τηλ. +30210 4292070, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας atlanticbulk@atlanticbulk.gr (εφεξής καλούμενη η  «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο https://abcml.com

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας (DPO) στο τηλ. +30210 4292070, email dpo@atlanticbulk.gr , διεύθυνση Ακτή Μιαούλη 41, 18535 Πειραιάς, Ελλάδα.

  1. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε και για ποιο σκοπό;
    O δικτυακός μας τόπος https://abcml.com έχει κυρίως ενημερωτικό περιεχόμενο και περιορίζει στο ελάχιστο της συλλογή προσωπικών σας δεδομένων (στο εξής «Δεδομένων). Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Αυτή τη στιγμή, με εξαίρεση τυχόν Δεδομένα που συλλέγονται από τα Cookies (βλ. περισσότερα Πολιτική Cookies εδώ), τα Δεδομένα περιορίζονται σε όσα συμπληρώνετε στη φόρμα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» που βρίσκεται στον ιστότοπο μας (όνομα, τηλέφωνο, email). H χρήση των δεδομένων αυτών γίνεται μόνο για σκοπούς επικοινωνίας μαζί σας.
  2. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;
    Τα Δεδομένα σας συλλέγονται μόνο μετά από συγκατάθεση σας ή για την εκπλήρωση υποχρεώσεων της Εταιρείας που πηγάζουν από το νόμο ή για λόγους εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας.
  3. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;
    Δεν στέλνουμε τα Δεδομένα σας σε τρίτους. Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο βρίσκεται εντός Ε.Ε. και έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας.
  4. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε.;
    Δεν στέλνουμε τα Δεδομένα σας σε χώρες εκτός Ε.Ε. Η επεξεργασία των Δεδομένων σας περιορίζεται μόνο εντός Ε.Ε.
  5. Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;
    Τα Δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από την Εταιρεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα Δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
    Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.
  6. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;
    Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.
  7. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;
    Έχετε τα δικαιώματα:

    • πρόσβασης στα Δεδομένα σας.
    • διόρθωσης ανακριβών Δεδομένων σας.
    • Διαγραφής των Δεδομένων σας («δικαίωμα στη λήθη»).
    • φορητότητας των Δεδομένων σας
    • περιορισμού της επεξεργασίας των Δεδομένων σας.
    • εναντίωσης/ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας
  8. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;
    Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε στείλτε μας το αίτημα σας στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας μας (Ακτή Μιαούλη 41, 18535 Πειραιάς, Ελλάδα) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της dpo@atlanticbulk.gr  υπόψη DPO και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
  9. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των Αιτημάτων σας;
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο +30210 4292070
  10. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;
    Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, εκτός από την περίπτωση χρήσης «cookies» στην ιστοσελίδα μας  https://abcml.com, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.
  11. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;
    Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια του Πειραιά.
  12. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας;
    Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
  13. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;
    Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις   25/5/2018